WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Lizzy

Naam: Lizzy
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Rotterdam (Zuid-Holland)

 

Hoi leuke mannen van Nederland! ik ben Lizzy (22 jr) een leuke en gezellige meid uit Rotterdam op zoek naar een leuke, betrouwbare man in mijn leven. Ik ben erg ondernemend, altijd bezig en ontdek graag nieuwe dingen. Ik hou van dansen, een terrasje pakken of gezellig met zijn twee naar de film, maar een avondje samen op de bank met een leuke film sla ik ook niet af. Ik zoek een lieve, eigenzinnige maar vooral betrouwbare man die humor heeft en die zich niet gauw van zijn stuk laat brengen, aangezien ik in Turkije werk als reisleidster. Het kan dus zijn dat ik dan een tijdje van huis ben. Ik zou graag een man leren kennen die in is voor avontuur ,maar ook van de rust samen kan genieten..!!Denk jij dat je me dat kunt geven, en ben je een man die ervan houd om spontaan dingen te ondernemen, mail me dan, en we gaan als het klikt een erg leuke tijd tegemoet.xxx Lizzy.
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


Boris (52)
Rotterdam

Katootje20 (20)
Rotterdam

Konijntje (25)
Capelle a/d IJssel

Evert (44)
Sassenheim

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.