WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Maaike

Naam: Maaike
Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats: Berkel-Enschot (Noord-Brabant)

 

Hoi hoi ik ben Maaike en als ik eerlijk ben, gaat het klokje toch een beetje tikken. Ik ben 31 en wil dolgraag een lieve man en kinderen, maar goed eerst bij het begin beginnen en die lieve en zorgzame man vinden die ik maar niet schijn tegen te komen. Misschien zoek ik wel te hard en kan ik me beter laten vinden en zo probeer ik de natuur een handje te helpen. Ik ben vooral een gezelligheid mens, lekkere hapjes op tafel ook al ben je maar met zijn tweetjes. Een lekker drankje en het gezellig maken met kaarsjes en een lekker glaasje wijn. Misschien kunnen we samen een deal maken? Ik zorg voor de glazen, jij voor de wijn? Liefs Maaike
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Brabant:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.