WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Marga

Naam: Marga
Leeftijd: 77 jaar
Woonplaats: Reusel (Noord-Brabant)

 

Hallo,Ik ben het alleen zijn na bijna 9 jaar wel eens zat,en daarom zou ik het leuk vinden om een goed verzorgde man te ontmoeten om daar nog een leuke tijd mee te hebben. Nou ben ik niet een kroegtijger, of stapper, daarom probeer ik het nu eens op deze manier.Ben jij die man, die net als ik houdt van reizen, theater, terrasje pakken, of gewoon lekker thuis de gezelligheid weet te vinden. Dan zou ik graag wat meer van je willen weten en misschien kunnen we elkaar onder het genot van een bakkie koffie beter leren kennen, want neem aan dat je mij ook wel beter zou willen leren kennen, toch?Ben je lekker verzorgd, glad geschoren en misschien ook wel een tikkeltje prettig gestoord dan hoor ik graag meer van je.Tot snel?Groetjes Marga
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Brabant:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.