WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Marie48

Naam: Marie48
Leeftijd: 49 jaar
Woonplaats: Deventer (Overijssel)

 

Het leven is hard en soms heel gemeen, je bent dan ongelukkig en voelt je heel alleen. Iedere dag de hoop dat er iemand interesse heeft in mij. Kom op lieve leuke man, stuur me een reactie en maak me blij. Ben misschien niet moeders mooiste, maar het innerlijke is toch hetgeen dat telt. Ik wist dat een nieuwe start maken niet makkelijk was, maar zo moeilijk heeft niemand me ooit verteld. Voel jij je ook eenzaam en alleen en wil je er helemaal voor gaan. Misschien kunnen we dit dan samen doen ik zal altijd klaar voor je staan. Liefs Marie
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Overijssel:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.