WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Mayra25

Naam: Mayra25
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Waddinxveen (Zuid-Holland)

 

Ik beschouw mezelf als een aardig en opgewekt meisje dat midden in het leven staat.Ik vind het heerlijk om een goede discussie te hebben en dingen te leren. Ben dol op romantiek en een goede maaltijd die ik zelf het liefste klaar maak. Mijn overgrootouders komen uit zuid amerika vandaar ook mijn looks. Kan boeiend luisteren naar alles wat mijn oma te vertellen heeft, uit de periode dat ze daar woonden. Ik ben geboren en getogen in Nederland. Ik zoek een man die mij op waarde weet te schatten, ben jij dat?Groetjes Mayra
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


Muhu (55)
Rotterdam

Gionda (42)
Den Haag

Mylene (34)
Rotterdam

Lexie (36)
Schiedam

Camillia (38)
Capelle a/d IJssel

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.