WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Mirelle

Naam: Mirelle
Leeftijd: 36 jaar
Woonplaats: Gouda (Zuid-Holland)

 

Hallo, ik ben Mirelle en heb de stap maar gezet om hier een oproep te plaatsen, op aanraden van een vriendin van mij die de man van haar dromen hier heeft gevonden. Ik ben wat voorzichtig omdat ik nogal een hectische periode achter de rug heb en heb die nu uiteindelijk achter mij gelaten. Ik wil heel graag dingen over mijzelf vertellen maar doe dat liever in een gesprek dan alles gelijk hier neer te zetten. Ben geen type die zomaar hals over kop verliefd wordt op iemand, dus eerst elkaar leren kennen en dan zien we wel waar het schip strand. Wil je mij beter leren kennen, stuur mij dan een leuk bericht en wie weet. Groetjes Mirelle
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


BartJan (49)
Sassenheim

Ondeugd (35)
Hekelingen

Suzie (20)
Zwijndrecht

Larissa (19)
Zwijndrecht

Brechje23 (23)
Sliedrecht

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.