WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Mirjamm

Naam: Mirjamm
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Soesterberg (Utrecht)

 

Hey jij,leuke vent,Ik weet heel goed wat ik graag nog zou willen, en dat is een leuke man in mijn leven, wel graag met hele mooie ogen dat dan weer wel. Ogen zeggen zoveel en ik hou ervan. Verder mag je ook best humor hebben, beetje koppig zijn en een klein beetje stoer, maar daar binnen ook lief en zorgzaam,Of heb ik nu teveel wensen.Ik: Mirjam, 28 jaar, beetje eigenwijs, lief, zelfstandig en moeder van een kanjer van een zoontje van 6 jaar, kan vrij direct zijn en hou van een beetje uitdaging.Dus denk jij dat jij die leuke vent met die mooie ogen bent...stuur dan een berichtje!!!Lieve groetjes alvast,Mirjam
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:


Roxygirl (27)
Lopikerkapel

GondaR (37)
Utrecht

Vicky (23)
Rhenen

Alessandro (35)
Amersfoort

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.