WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Mollie

Naam: Mollie
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Nieuwegein (Utrecht)

 

Mollie, zo noemen vriendinnen me ook wel. Maar dat is niet erg, ik vind het wel grappig. Ben ook wel wat aan de zware kant misschien, maar ben en blijf een vrolijke Iraanse vrouw. Mijn naam is Dunya en kom uit Nieuwegein. Op zich geen leuke stad voor een gezellig feest maar Utrecht is dat zeker wel. Heb communicatie gestudeerd op de HU en ben aan het werk bij een buro in het centrum van Utrecht. Daar mag ik veel, en vermaak me ook prima.Enige dat ik niet leuk vind is dat ik nog die leuke jongen (turks/marokkaans/iraans?) niet gevonden heb. Ben al een tijdje op zoek maar denk dat ik mijn gewicht niet mee heb. Een buikje is niet erg toch? Misschien vind jij dat ook niet, ik vind het ook niet erg als jij iets zwaarder bent. Hou van gezelligheid dus, feestjes, vriendinnen, films, en bioscopen. Vertel! Wat vind jij leuk om te doen en wil je een keer afspreken?Groetjes, Dunya
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.