WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Motormuisje

Naam: Motormuisje
Leeftijd: 38 jaar
Woonplaats: Papendrecht (Zuid-Holland)

 

Hallo, ik ben Yvonne. Een vrouw van 38 jaar oud en wonend in Papendrecht. Eventjes voor alle duidelijkheid, ik ben niet op zoek naar een flirt maar naar een maatje voor het leven. Een man met wie ik kan praten, lachen en huilen. Een korte omschrijving van mijzelf is: sociaal, sportief, gezellig, lief, verzorgend, romantisch, ondernemend en een tikje verlegen. Jij bent: lief, mannelijk, attent, eerlijk, humoristisch en trouw. Wij samen: wie weet? Liefs Yvonne
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


AladyMe (37)
Rotterdam

Evert (44)
Sassenheim

Jeske (28)
Den Haag

EenzameAns (56)
Barendrecht

AnkieX (48)
Rotterdam

Petra01 (51)
Dordrecht

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.