WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Nena21

Naam: Nena21
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Alkmaar (Noord-Holland)

 

Hoi leuke mannen, hier ben ik dan. Een blonde schone uit het westen van het land.Ik ga gewoon heel eerlijk zijn en ben aardig verwend en word op handen gedragen door mijn ouders.Toch heeft dat wel een schaduwzijde. Ook al krijg ik alles wat mijn hartje begeerd, ze blijven weinig tijd voor me houden, waardoor ik, de aandacht die ik zo hard nodig heb, niet krijg. Spulletjes zijn wel leuk hoor en geniet er ook volop van, maar een knuffel en een arm om me heen is net wat beter.Heb jij wel tijd voor mij?Liefs Nena xxx
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Aubrey28 (28)
Amsterdam

Kimberlie35 (35)
Den Helder

Demi (36)
Amsterdam

Carlos (32)
Den Helder

TexPeter (51)
Den Burg

Mikie (26)
Castricum

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.