WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Nevra

Naam: Nevra
Leeftijd: 32 jaar
Woonplaats: Utrecht (Utrecht)

 

Het is niet dat ik geen aanspraak heb, maar het lijkt wel alsof er op mijn voorhoofd staat: Rare mannen, praat met mij. Op een een of andere manier trek ik dus mannen aan, die dingen van mij willen of verwachten waar ik niet van gediend ben. Ik wil gewoon een leuke, gezellige en spontane man waar ik een leuke tijd mee kan hebben. Dat is toch niet te veel gevraagd?
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:


Brad (32)
Utrecht

Elke (22)
Groenekan

Hedy (31)
Woerden

Georgy (25)
Abcoude

Pretzeltje (29)
Amersfoort

Mirjamm (28)
Soesterberg

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.