WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

PaulineV

Naam: PaulineV
Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats: Vlaardingen (Zuid-Holland)

 

Mijn hart is niet zo koud als het lijkt op een van de foto's die ik hier gezet heb. Ik heb juist een heel warm hart. Alleen nog niemand gevonden om dit hart aan toe te wijden. Via dit oproepje misschien? Als je geinteresseerd bent, lees dan snel verder.Ben dus Pauline, een 41 jarige blonde vrouw uit het leuke Vlaardingen. Als je van rust houdt, buiten de stad wilt wonen maar ook van shoppen houdt, dan ben je in deze stad zeker op je plek. Maar ik hou natuurlijk van veel meer! Wintersport vakanties bijvoorbeeld. Ben er echt dol op en als het kan zou ik graag 2x per jaar gaan.Daarbij hou ik ook van fietsen, en ik cross zo heel ons kikkerlandje door, Want, hoe groot is dat nou? Misschien een leuk idee om kennis te maken? Fietsen over het strand en eindigen in een leuk barretje langs de kust? Wij zitten erg dichtbij zee namelijk. Of nou ja wij.. ben nog steeds alleen. Ga jij daar verandering in brengen? En mij erg blij maken dat ik uiteindelijk heb besloten om toch hier een oproepje te plaatsen?
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


Romana33 (34)
Spijkenisse

Greta (48)
Leidschendam

Eugenie (57)
Rotterdam

Tamar27 (27)
Barendrecht

Ilonka39 (39)
Den Haag

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.