WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Petra1

Naam: Petra1
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats: Rotterdam (Zuid-Holland)

 

Hoi hoi, ik ben Petra een 19e jarige meid uit Rotterdam. Zoek een leuke vlotte vent, die het niet erg vind als ik soms wel eens een paar weekjes in het buitenland vertoef, in verband met mijn opdrachten. Ben namelijk hard aan de weg aan het timmeren om mijn cariere als model van de grond te krijgen. Toch voel ik me ondanks dat ik soms erg druk ben, soms heel eenzaam en omdat ik me natuurlijk niet volop in het uitgaansleven kan storten, probeer ik het op deze manier. Ik verlang er naar om een leuke vriend te hebben waar ik alles mee kan delen en die achter me staat in hetgeen ik doe. Lijkt het jou ook leuk, om soms, ( het is natuurlijk niet altijd mogelijk) met me mee te gaan en spannende plekjes over de hele wereld te gaan bezoeken, of er gewoon voor me te zijn als ik weer thuis kom, neem dan contact met me op....Liefs Petra
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.