WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Petra-1

Naam: Petra-1
Leeftijd: 51 jaar
Woonplaats: Dordrecht (Zuid-Holland)

 

Na lang aandringen van mijn vriendinnen nu dan toch maar de stoute schoenen aangetrokken en mezelf ingeschreven op een datingsite. Ik weet niet zo heel goed hoe ik dit aan moet pakken dus ik hoop dat er hier een man is die me dat uit kan leggen. Wat zoek ik: Een lieve trouwe man die net als ik op zoek is naar vastigheid, ik ben niet iemand die ervan houdt om lol te maken voor een avondje. Ook iemand die net zoals ik geniet van de natuur en van alles wat groeit en bloeit. Een man die een vrouw als gelijke behandelt en samen met mij voor een gelukkige toekomst wil gaan. Wil je een bericht voor me achterlaten als jij je aangesproken voelt? Groetjes, Petra.
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


sunny (32)
Scheveningen

Boris (52)
Rotterdam

Nick (34)
Ridderkerk

Ceesje (41)
Den Haag

Mayra25 (25)
Waddinxveen

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.