WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Riek

Naam: Riek
Leeftijd: 54 jaar
Woonplaats: Ospel (Limburg)

 

Hallo, dank je wel dat je ook bij mijn advertentie komt kijken. Ik ben Riek en ik kom uit Ospel. Ik ben 54 jaar en sinds 2 jaar gescheiden omdat mijn man een slankere dame wilde en ik dus niet meer goed genoeg was. Maar ik ben zoals ik ben en wil ook graag weer een leuke man in mijn leven. Ik ben vrolijk, spontaan, lief en vooral erg eerlijk en trouw. Spreekt je dit aan en jij vind het niet erg dat ik gezet ben? Dan hoop ik snel iets van je te vernemen.Groetjes Riek
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Limburg:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.