WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

SoftPeach

Naam: SoftPeach
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats: Drachten (Friesland)

 

Leuke, lieve en spontane meiden van Nederland en omstreken mag ik even jullie aandacht? Ik ben Gaby en ik ben opzoek naar een vriendin om lief en leed mee te delen. Ben jij net als ik gek op dansen, shoppen en een spelletje doen en dat alles onder gezellig gekwek samen? Natuurlijk ben ik niet alleen maar van het drukke en gezellige, af en toe een rustig dagje heb ik ook absoluut geen bezwaar tegen. Maar dan wel samen, lekker allebei iets voor jezelf doen en gewoon weten dat de ander er is. Weet je wat ik bedoel? Ben je het met me eens en heb je net als ik liever een vrouw als een man om je heen? Zullen we dan eens gezellig gaan shoppen samen?Groetjes, Gaby p.s. Je mag er geen moeite mee hebben om me te delen met een ander vrouwtje in mijn leven. Suusje, mijn lief Konijnendametje.
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Friesland:


Carly (29)
Ter Apel

Mina49 (49)
Stavoren

Joelle (50)
Leeuwarden

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.