WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Solana

Naam: Solana
Leeftijd: 36 jaar
Woonplaats: Amsterdam (Noord-Holland)

 

Hier een wat gekke, avontuurlijke dame die nu eigenlijk wel toe is aan een leuke man om dit allemaal mee te delen. Ik hou van reizen, dingen zien en mijn lijstje af te strepen. Ik ben nog jong en doe daarom alles wat ik nog wil doen. Ik heb al een hoop alleen gedaan wat ook leuk is natuurlijk, maar hoe leuk is het nou als je leuke dingen samen kan doen? Kan jij je vinden in mijn verhaaltje? Stuur me dan een leuk berichtje.
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Jasmijn (31)
Heemskerk

Aubrey28 (28)
Amsterdam

Elaine28 (28)
Den Helder

Juliette (39)
IJmuiden

Gewoonjill (41)
Krommenie

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.