WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Tessa36

Naam: Tessa36
Leeftijd: 36 jaar
Woonplaats: Wolvega (Friesland)

 

Op zoek naar een vrijblijvende relatie maar net een beetje meer dan een one-night stand?Lees dan even verder: ik ben een vlotte en spontane vrouw van 36. Ik heb net een jarenlange relatie achter de rug en even geen zin in iets serieus. Maar die vluchtige contacten zijn ook niet echt waar ik naar op zoek ben. Ik zoek een leuke vent van mijn leeftijd voor een langdurige vriendschap. Een avondje in het museum hoeft niet alleen cultureel aantrekkelijkte zijn, plezier is uiteindelijk iets wat je zelf moet creëren. Ik bewijs je graag het tegendeel! Benieuwd? Ik ben er klaar voor.. Liefs Tessa xxx
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Friesland:


Eddy (33)
Leeuwarden

Gwenny46 (47)
Smallebrugge

CowgirlJente (32)
Leeuwarden

Gerben (47)
Leeuwarden

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.