WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

TinekeOpZoek

Naam: TinekeOpZoek
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats: Venray (Limburg)

 

Je ideale match vinden, kan dat? Ik hoop dat het me hier wel lukt. Ik heb genoeg andere profile sites geprobeerd maar ben er tot nu toe nog niet een vrouw van mijn smaak tegen het lijf gelopen. Allemaal hebben ze wel iets achter te houden. Ik ben daarin tegen helemaal open en eerlijk. Ik val op vrouwen, dat is toch eerlijk? Ik kom er voor uit en moet zeggen, beter kan niet.In het begin heb ik weinig vertrouwen gehad dat op mijn leeftijd ik nog uit de kast moet komen (ja, ook dames komen zoals dat heet uit de kast) ik een vrouw zou vinden. Maar ik ben er nu wel van overtuigd. Ik heb al een paar leuke gesprekken gehad, maar helaas zijn onze interesses niet gelijk. Ik ben nogal van het wilde, soms een feestje, maar ook lekker reizen. Dat laatste is soms lasting als je een secretaresse bent.. maar ik doe mijn best! En wie ben jij? Wat heb jij te vertellen? Hoe oud ben je? En waar kom je vandaan?
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Limburg:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.