WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Twijfelaartje

Naam: Twijfelaartje
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Utrecht (Utrecht)

 

Ik vind het echt hartstikke eng, maar ik doe het toch. Waarom? Omdat ik het gewoon moet weten. Wat? Dat zal ik je uitleggen, ik ben Jennifer en ik ben al sinds mijn 15e samen met mijn eerste vriend. Nu ben ik 30, hebben we samen twee geweldige zoons van 3 en 4 jaar en staan we op het punt om in ondertrouw te gaan. Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat ik de rest van mijn leven niet met hem zou delen. En toch, nu we in ondertrouw gaan, gaat de twijfel knagen. Weet ik zeker dat hij het helemaal is voor me? Dat bedoel ik dan niet alleen op seks gebied, maar wat ik wel weet, is dat ik toch eens buiten de deur wil eten, gewoon om mijn twijfels het zwijgen op te leggen. Om weer te zien wat ik heb, of om misschien weg te gaan voor ik ja heb gezegd.Wil jij mijn twijfels wegnemen, neem dan gelijk contact met mij op, want ik wil hier niet te lang mee wachten.
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.