WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Vereen51

Naam: Vereen51
Leeftijd: 52 jaar
Woonplaats: Barneveld (Gelderland)

 

Misschien een rare opening van me, maar ik bedoel daarmee te zeggen dat ik mijn hele leven al hard werk voor hetgeen ik heb willen bereiken. Na mijn scheiding er voor gezorgd dat mijn zaakjes snel weer helemaal op orde waren en kan zeggen dat ik wat bereikt heb. Een mooi eigen huisje, een auto en vaste baan en vooral niet te vergeten, de liefste hond van de wereld. Ik ben op zoek naar een hardwerkende man die weet hoe het is om ergens voor te moeten knokken Een doorzetter en iemand die daardoor ook weer grip op het leven gekregen heeft. En natuurlijk iemand, waar ik nog mooie dagen en avonden mee mag beleven. Jij? Liefs Vereen
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Gelderland:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.