WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Vlindertje

Naam: Vlindertje
Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats: Veenendaal (Utrecht)

 

Hoi ik ben Lizanne en ik ben 26 jaar. Ik ben een dame met een vlotte babbel en altijd in voor een uitdaging. Het lijkt mij leuk om via deze advertentie in contact te komen met een leuke man, iemand waar ik een toekomst mee op kan bouwen. Hoe ik mijn ideale partner zie? Het is een spontane man, die mij aan het lachen maakt. Samen leuke dingetjes doen, gewoon lekker van elkaar genieten en het leven.Ben jij net als ik realistisch, actief, ruimdenkend, goedgehumeurd, durvend en recht voor zijn raap dan is het misschien leuk om samen eens wat te gaan drinken om elkaar beter te leren kennen.Spreekt mijn advertentie jou aan, laat dan een leuk berichtje voor me achter en je zal zeker een reactie van mij terug krijgen.Xxx Lizanne
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.