WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Wendela

Naam: Wendela
Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Joure (Friesland)

 

Ik ben wendela, een vrij relaxte vrolijke type vrouw. Ik ben dol op liefde en om geliefd te zijn, kan veel aandacht vragen (maar welke vrouw niet), maar kan ook meer dan genoeg aandacht geven. Ben erg zelfstandig,maar mis nog wel Een warme, lieve, intense, spontane, integere, serieuze, grappige, soms wat koppige, eigenwijze, pittige man met zelfkennis en mensenkennis.
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Friesland:


Birgitte (29)
Groningen

Vero (33)
Drachten

Zara (25)
Gorredijk

Sjiela (41)
Leeuwarden

Eddy (33)
Leeuwarden

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.