WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

WolkenToetje

Naam: WolkenToetje
Leeftijd: 49 jaar
Woonplaats: Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

 

Hoe moeilijk kan het zijn? Mannen uit Nederland en Belgie, laat je horen voor deze spontane leuke vrouw uit Bergen op Zoom. Ik ben Mieke, 49 jaar en dus bijna op de helft van mijn leven. Ben een aantal jaren teleurgesteld omdat ik niet tevreden was met mijn huwelijk. Mijn man had intussen een andere partner! Ik was er kapot van en probeer mezelf er weer bovenop te krijgen. Dat kost veel tijd, maar denk dat het nu weer tijd is om te kijken naar een nieuwe vriend. Iemand met wie ik mijn leven opnieuw kan inrichten. Een echte buddy voor aan mijn zij. Een leuke groep vrienden en vriendinnen zorgen dat ik vrijwel elke avond iets gezelligs ga doen, maar dat zal ook veranderen. Daarom moeten we maar kijken hoe we eea gaan inrichten. Misschien kunnen we in groepjes wat doen? Het maakt trouwens niet echt uit als je zelf niet zo veel vrienden of vriendinnen hebt. Die deel ik graag met je. Dat is tegelijk ook mijn spontane kant; ik deel alles!Wil jij ook graag een leven met een leuk maatje, iemand aan je zij met wie je alles kan bespreken? Iemand die wel echt van je houdt en je neemt zoals je bent? Misschien zoeken wij elkaar dan wel.XX Mieke
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Brabant:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.