WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Xante

Naam: Xante
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Vught (Noord-Brabant)

 

Hallo, laten we eens kijken hoe het gaat, want het op deze manier proberen is voor mij ook even onwennig.Ik ben een heel eerlijke, loyale, leuke vrouw, ik hou van auto's, films, muziek, knuffelen in bed tijdens het kijken naar een goede film. Ik ben op zoek naar een man die mijn vriend, liefde en minnaar kan zijn.Ik ben nu 28 en heb er nog steeds geloof in, dat die ware ook voor mij nog ergens rond zal lopen.Heb een boeiende baan en genoeg vrije tijd over om energie in een relatie te stoppen, doe jij dat dan ook?Groetjes Xante
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Brabant:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.