WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Zita

Naam: Zita
Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats: Warmond (Zuid-Holland)

 

Ik ben zita, een vrouw van 31 en heb voor de toekomst een grote kinderwens, maar dan wel met een man die mij respecteerd en er gewoon is wanneer ik hem nodig heb. Iemand die begripvol is,maar wel heel duidelijk met een eigen mening. De man die mijn hart sneller doet slaan daar kan ik geen concrete definitie van geven. Het is toch ècht een gevoel wat je bij iemand krijgt en dat laat zich niet in een paar woorden vangen. Ik ben wel kritisch maar ik denk dat dit wel voor meer mensen geld in mijn leeftijds groep, maar in de liefde mag je ook kritisch zijn vind ik, want als het goed is breng je nog heel veel jaren met elkaar door dus moet het wel goed zitten. ik hoop door mijn oproep hier de juiste man aan te spreken, eentje die het in ieder geval een kans wil geven.
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


Motormuisje (38)
Papendrecht

Alayca (22)
Barendrecht

Carla38 (38)
Hoogvliet

Petra01 (51)
Dordrecht

Brechje23 (23)
Sliedrecht

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.