WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

evert1

Naam: evert1
Leeftijd: 32 jaar
Woonplaats: Itegem (Antwerpen)

 

In de kast, uit de kast dat was voor mij de vraag. Sinds kort dan eindelijk uit dekast en dat is een grote last die van mijn schouders is gevallen. Mijn omgeving reageert er godzijdank wel positief op en zelfs mijn moeder zei, jongen ik heb het altijd al geweten. En toch je geneert je ervoor, terwijl het feitelijk niets erg is, maar toch doe je het. Nu mijn omgeving het stilaan wel gewoon is, kan ik mij ook veel relaxter op een leuke man concentreren. Alleen stuit ik wel op een klein probleempje haha, ik heb nog geen leuke man ontmoet. Daarom dat ik op zoek ben naar een leuke spontane, ervaren man. Een man die zelf al weet wat het is om deze weg te bewandelen en die er al meer gewoon mee is dan ik, want ik ben nog maar een groentje op dat gebied. Durf jij het aan met een groentje gelijk ik, laat dan snel iets van je horen en ik zal zeker antwoorden.Saluutjes Evert
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Antwerpen:


Jodey (22)
Ramsel

Paula (26)
Antwerpen

mieke1 (52)
Turnhout

Coen (32)
Zoersel

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.