WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

AladyMe

Naam: AladyMe
Leeftijd: 37 jaar
Woonplaats: Rotterdam (Zuid-Holland)

 

Ok, ik geef het op. Ik heb mijn best gedaan, echt waar maar schijnbaar weet ik niet waar ik op zoek moet gaan om die ene juiste man tegen te komen. Dus zorg ik maar dat de rollen omgedraaid worden zodat ze mij kunnen vinden. Vandaar dat mijn gezichtje nu hier prijkt tussen alle anderen. Aangezien je al aan het lezen ben wat ik te vertellen heb, is het eerste stuk van mijn missie al geslaagd. Opvallen. Nu het wat moeilijkere gedeelte, je belangstelling zo danig prikkelen dat je misschien wel een keer met me uit wilt om meer van me te weten te komen. Kijk, interessant ben ik heus wel, maar hoe breng ik dat over via een beeldscherm? Toch jammer dat ik geen filmpje heb kunnen downloaden. Live is beter zal ik maar denken, dus wil je een live voorstelling van een spontane 37 jarige kokkin met een passie voor het strand, koken en natuurlijk zo als het een echte vrouw betaamd shoppen? Waarin een bijrol is weg gelegd voor haar twee katten? Laat me dan eens iets van je horen, want ik kan wel een tegenspeler gebruiken. Maar dan natuurlijk wel met zoenen op het eind. ;)Anita
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.