WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Alicia31

Naam: Alicia31
Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats: Den Bosch (Noord-Brabant)

 

Brabant vol met leuke mannen? Pfft, praat me er niet over. Ik begin er steeds meer aan te twijfelen, Maar wie weet kan jij mij overtuigen dat het toch zo is. Natuurlijk moet je wel een Brabo zijn want ik heb eenmaal meer met iemand die uit Brabant komt dan uit een ander deel van ons kikkerlandje.Wie ben ik dan? Ik ben Alicia, 31 jaar en kom uit Den Bosch. Heb een leuk huisje vlakbij de Sint Jan, op loopafstad van gezellige kroegen waar ik graag mijn tijd door breng. In mijn vrije tijd hou ik van de natuur, maar ook van een gezellig avondje bowlen of films kijken. Ben onlangs op vakantie geweest naar het mooie Miami en moet zeggen dat ik wel om ben: daar wil ik nog een keer terug. Ben jij e rook al eens geweest of lijkt het je leuk om met mij erheen te gaan? Laten we dan eens kennis maken en kijken of het klikt. Je weet maar nooit! Misschien vind ik via deze site toch een leuke vriend.Groetjes, Alicia. X
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Brabant:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.