WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Anneke

Naam: Anneke
Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Zutphen (Gelderland)

 

Hey hoi! Val jij ook op vrouwen? Dan zitten we op 1 lijn. Ik ben Anneke en eigenlijk weet ik al heel lang dat ik meer met vrouwen dan met mannen heb. Hoe? Geen idee, dat gaat vanzelf. Ben nu op een leeftijd aangekomen om er maar eens serieus werk van te maken. Uitgaan is namelijk niet zo mijn ding en dan kom ik dus ook helaas niemand tegen die bij me past.Misschien is deze weg van een advertentie plaatsen wel de juiste? Iets over mijzelf.. Ik woon dus in Zutphen, en heb pedagogiek gestudeerd. Werk inmiddels fulltime bij een zorgcentrum en vind dit leuk werk. In mijn vrije tijd sport ik en mag ik graag op terrasjes hangen om zo mijn tijd door te brengen. Een bioscoop avondje vind ik ook leuk, zeker als het met een leuke grote groep mensen is. Horror is niet mijn ding, maar een leuke romantische komedie of een actiefilm gaat er wel in!Ben jij ook op zoek en uit de omgeving van Zutphen? Laat me dan een berichtje achter. Ik zal zeker reageren!!
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Gelderland:


Dorien56 (56)
Barneveld

Anneke (29)
Zutphen

Aleria (23)
Nijmegen

Dewi (21)
Culemborg

Betsy (37)
Apeldoorn

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.