WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Belin

Naam: Belin
Leeftijd: 35 jaar
Woonplaats: Zaandam (Noord-Holland)

 

Deze oproep is voor alle echte mannen die weten wat ze willen en houden van verrassingen. Een man die stevig in zijn schoenen staat en liefst die al een en ander heeft meegemaakt in zijn leven. Niet dat ik daar zo op kick, maar in mijn ogen iemand die al het nodige heeft meegemaakt weet wat hij wil en weet wat hij verwacht van de ander. Met verrassingen bedoel ik dan ook meer spontane acties die regelmatig in mij opkomen. Op zondagochtend beslissen om samen een ijsje te gaan eten in Scheveningen of een kopje thee op Texel. Doe eens gek en gooi je haar los ;) Ben jij die standvastige man met een spontaan karakter, dan ben jij misschien wel mijn soulmate?Kus Belin
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


HaantjeA (61)
Heerhugowaard

Christa (32)
Enkhuizen

Toefje (22)
Haarlem

Vince (25)
Alkmaar

Essie (24)
Amsterdam

Leco (32)
Monnickendam

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.