WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Chandra

Naam: Chandra
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats: Enschede (Overijssel)

 

Ben jij net als ik gek op stappen maar een weekend thuis vind ik soms ook niet erg, als het maar met een goede film is, of met vrienden want alleen bankhangen is aan mij niet besteed. Als ik mezelf in vijf woorden omschrijf dan ben ik open, ondernemend, gevoelig, lief en stoer. Verder ben ik sociaal ingesteld; ik heb een grote vriendengroep. Ik vind het leuk als een jongen een leuke uitstraling heeft, energiek, enthousiast, relaxed en ondernemend is. Verder vind ik het belangrijk dat ik met een jongen kan lachen en gezellig kletsen. Ik ben benieuwd naar jouw bericht.
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Overijssel:


Lidian (27)
Enschede

Zina (29)
Nieuwleusen

Leona1 (53)
Baarlo

Sennah (26)
Almelo

Marie48 (49)
Deventer

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.