WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Deesje

Naam: Deesje
Leeftijd: 48 jaar
Woonplaats: Boskoop (Zuid-Holland)

 

Ook al weet ik dat ik niet bepaald een fotomodel ben, wil ik graag even de aandacht op mij vestigen. Ik ben na een jarenlange relatie weer vrijgezel en ben er helemaal klaar voor om te gaan genieten. Daar heb ik eerder niet al te veel kans voor gehad, omdat ik al die tijd samen ben geweest met mijn 1e liefde. Mijn leven is een beetje ingedut en toen we dat beiden inzagen besloten om ieder ons eigen weg te gaan om te kijken of er nog iemand anders rondloopt die mijn hartje weer sneller kan laten kloppen en me vlinders in mijn buik kan bezorgen. Jij misschien? Groetjes Deesje
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


Alayca (22)
Barendrecht

Dennis (27)
Rotterdam

Deesje (48)
Boskoop

Angelo31 (31)
Zevenhuizen

Boris (52)
Rotterdam

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.