WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Greetje32

Naam: Greetje32
Leeftijd: 32 jaar
Woonplaats: Ommen (Overijssel)

 

Ik ben een oprecht, loyaal, eerlijk, serieus, trouw, rustig en eenvoudig iemand. Ik hou van wandelen op het strand, het luisteren naar muziek. Ik ben op zoek naar iemand om lief te hebben, om te verwennen, te respecteren en ook iemand die mij respecteert. Ik ben niet op zoek naar de perfecte man, maar ik denk dat een man met waarden erg belangrijk is. Ik zou graag een trouwe, liefdevolle en hardwerkende man willen, iemand die van me houdt om wie ik ben en mijn innerlijke op waarde weet te schatten.ben je serieus en ook bereid tijd in een relatie te stoppen dan ben jij mijn man..Groetjes Greetje
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Overijssel:


Glenn (24)
Raalte

gloria1 (50)
Deventer

Elaisa (45)
Deventer

Annelie26 (26)
Deventer

Carol (28)
Giethoorn

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.