WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

dianne

Naam: dianne
Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Amsterdam (Noord-Holland)

 

Hey hallo,ik ben dianne een leuke ondernemende meid die op zoek is naar een spontane maar ook een ondeugende man. Ik ga voor weinig uit de weg maar dat zal wel aan het bloed liggen wat ik van mijn vader heb meegekregen, die is namelijk Italiaans en vol temperament,Ik ben 24 jaar en woon en werk in Amsterdam,wat uiteraard mij goed bevalt. het leven hier is net als mij altijd aanwezig en volop in beweging!Ik ben gek op lekker uitgaan van een kroeg naar een leuke dancing,ook hou ik ervan om zo nu en dan heerlijk naar de sauna te gaan.Als jij het wel ziet zitten om daar een verdere aanvulling aan te willen geven en een leuke tijd samen tegemoet te gaan dan hoop ik je reactie snel te zien verschijnen.
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Rogier (30)
Heemstede

Sieneke (56)
Purmerend

Debje (36)
Nieuw-Vennep

Emiel (39)
Amsterdam

Natasha (31)
Amsterdam

Melinda30 (30)
IJmuiden

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.