WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

MelissaA

Naam: MelissaA
Leeftijd: 43 jaar
Woonplaats: Arnhem (Gelderland)

 

Hallo dames van Arnhem en omgeving. Ook op zoek naar een leuke vrouw? Ik ook! JE zou het misschien niet direct bij me verwachten, maar ik val inderdaad op vrouwen. Heb altijd een relatie gehad, maar sinds 4 jaar weer alleen. En ik moet zeggen; eigenlijk bevalt dat helemaal niet. Daarom alsnog maar de stap genome nom een profieltje online te zetten. En het is helemaal niet zo moeilijk als ik dacht. Nu maar hopen dat er iemand op reageert. Misschien jij? Hieronder een stukje over wat ik zoek.Zoek dus een leuke vrouw van ongeveer mijn leeftijd. Heb inmiddels wel door dat leeftijden niks zeggen. Maar ik ben echt 43 hoor, haha! Zie je dat er aan af? Het is misschien wel goed als je al een en ander aan relatie hebt gehad, want dan begrijpen we elkaar beter. Ik ben wel een roker, maar dat mag jij ook zijn. Hoop dat je wel van huisdieren houdt, want ik heb twee lieve schatten van hondjes. Je kunt ze op de foto zien. Nou.. dit was het wel.. laat me wat horen!Groetjes, Melissa
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Gelderland:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.