WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Melinda30

Naam: Melinda30
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: IJmuiden (Noord-Holland)

 

Hey leuke man, ik vind het allemaal best spannend maar vind het wel leuk dat je interesse toont. Ik ben Melinda en ik ben een gescheiden vrouw van 30 jaar. Ik ben nagelstyliste en heb een nagelstudio aan huis. Erg leuk maar als er geen klanten meer zijn en ik heb een avond even niks, dan voel ik mij eigenlijk best alleen en dan heb ik teveel eenzame uurtjes over. Ik wil die eenzame uren graag opvullen met een man, met wie ik een echte en vaste relatie kan opbouwen en dat we zo elkaars opvulling kunnen zijn. Spreekt je dit aan? Waar wacht je dan nog op, stuur mij dan een reactie en wie weet hoe het verder gaat!
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Bennie (26)
Purmerend

Kiro (24)
Den Helder

BjornH (34)
Utrecht

Fia (41)
Beverwijk

Dilara (29)
Santpoort-Noord

Dieke (31)
Zandvoort

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.