WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Gabrielle

Naam: Gabrielle
Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats: Utrecht (Utrecht)

 

Tijd voor wat anders. Ik zoek een maatje, een vriend iemand waar ik over alles kan praten en waar je ook alles aan kwijt kan. Zelf ben ik iemand die graag iemand helpt en een luisterend oor biedt.Volgens vele ben ik een lief, betrouwbaar en soms gek kind haha. Soms rustig ,soms druk.Verder geniet ik van avondje uit ,naar de film, stappen of lekker een avondje op de bank met een filmpje kaarsjes aan heerlijk. Ik reis ook heel graag, wil nog meer van de wereld zien!Als je nog meer wil weten vraag gerust..Liefs Gabrielle
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.