WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

DraakieDiaantje

Naam: DraakieDiaantje
Leeftijd: 58 jaar
Woonplaats: Denekamp (Overijssel)

 

Hallo aan alle lieve, betrouwbare en ook wel belangrijk, aantrekkelijke mannen uit twente en nabije omgeving hiervan. Ik ben op zoek naar een gewone man met het hart op de juiste plaats, iets wat tegenwoordig niet evident is blijkbaar. Ik zelf ben iemand die graag vooruit wil na een hele trieste periode in mijn leven en dan het liefst met de juiste uiteraard. Ik wil iemand die met beide benen op de grond staat. Die niet te veel poespas verkoopt maar er wel is als het nodig is en waar je op kan rekenen... Meer weten ? Stuur mij gerust vrijblijvend een bericht.
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Overijssel:


Rutger (29)
Deventer

Maayke (35)
Enschede

Gjalt (34)
Enschede

Katja22 (22)
Enschede

Malisa (37)
Zwolle

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.