WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Ellis

Naam: Ellis
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Montfoort (Utrecht)

 

Hallo ik ben Ellis, meestal vrolijk en zeker heel erg spontaan. Ik heb alleen helaas wel last van een klein ochtend humeurtje, maar na een goede bak koffie is dat zo weer verleden tijd. Ik drink mijn koffie graag met melk en suiker en een beetje slagroom zou zelfs nog een glimlach op mijn gezicht kunnen toveren. Ik zoek in de eerste plaats een leuke vriendschap en wie weet waar het dan nog eindigt. One night stands met en snelle wip, zijn mijn humeurtje niet waard en hoeven ook geen moeite te doen. Langdurig is waar ik voor ga! Hoe drink jij je koffie?
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:


Eline1 (28)
Utrecht

Jodie (46)
Nieuwegein

Fay (25)
Utrecht

Noompje (25)
De Meern

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.