WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Gerard

Naam: Gerard
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats: Oranjewoud (Friesland)

 

Hallo dames ik ben een alleenstaande man met een dochter van 14 die standaard bij mij woont door het wegvallen van mijn vrouw 2 jaar geleden. Ik ben inmiddels wel toe aan een nieuwe vrouw of leuke vriendin in mijn leven of ons leven eigenlijk. Wij zijn best wel close met elkaar dus het is belangrijk dat je van kinderen houdt. Ik vind het moeilijk om iets van mezelf te vertellen, ik doe dat liever in een gesprek, dus als je interesse hebt stuur me een bericht en je krijgt altijd antwoord.Groeten Gerard
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Friesland:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.