WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Grasiella

Naam: Grasiella
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Nieuwstadt (Limburg)

 

eey daar ik ben Grasiella een mooie meid van 25 jaar. Ik mag wel een pittige studie hebben maar dat neemt niet af dat ik in ben voor een leuke dag of avond. Naast de opleiding werk ik in een cafè in de bediening, Naast dat alles vind ik het lekker om te genieten van een lekkere wandeling of een avondje sporten. Ik ben nog single maar wel ook zoekende naar een leuke man.GroetjesGrasiella
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Limburg:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.