WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Helena

Naam: Helena
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Alkmaar (Noord-Holland)

 

Hallo ik ben helena 28 jaar en ik kom uit alkmaar en heb daar een leuk appartement met een adembenemend uitzicht over de stad. Ik werk als secretaresse op een groot kantoor en dat bevalt me prima. verder lijk ik wel eens onschuldig te zijn maar als jij mijn Russische ik naar boven weet te halen heb je een heerlijke deugniet voor je, eentje met temperament maar ook een hele gevoelige kant.Ook ga ik graag naar de zee om te genieten van het woeste aan de kust, maar ook om heerlijk te wandelen. Ook een lekker etentje zal ik niet afslaan, want ik ben dol op apart eten!Ben jij de man die met mij mee wil genieten en de sprong durft te nemen, dan hoop ik op een reactie van je?Xx Helena
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only



Deze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Liza (29)
Zaandam

MarieJose (29)
Den Helder

Jolien (42)
Haarlem

Jane (44)
Limmen

Jur (43)
Heemskerk

 



 

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.