WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Jasmijn

Naam: Jasmijn
Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats: Heemskerk (Noord-Holland)

 

ik ben jasmijn,een gescheiden moeder van 2 kinderen die door omstandigheden niet naar hun vader gaan. Wij hebben het fijn samen met onze hond (lady) en twee cavia's. Omdat ik ook twee dochtertjes heb zal ik niet de eerste de beste man die langskomt binnenhalen. Ik wil zeker van mijn zaak zijn. Tenminste voor zover dat kan. Deze manier lijkt mij dus ideaal om het eerste contact te leggen met een leuke man om mijn leven verder mee te delen, want ondanks dat ik moeder ben,ben ik ook nog een vrouw met veel liefde om te geven aan de man in mijn leven.
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Santina (38)
Schagen

Dasha (27)
Amsterdam

Amie (25)
Amsterdam

Rogier (30)
Heemstede

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.