WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Lara45

Naam: Lara45
Leeftijd: 45 jaar
Woonplaats: Zeewolde (Flevoland)

 

Goedemiddag, mijn naam is Lara 45 jaar en woon en werk in Zeewolde. Daar heb ik een hele leuke baan als Callcenter medewerkster. Je weet wel die mensen die altijd zo rond etenstijd bellen!!! Haha. Na een huwelijk van 18 jaar ben ik aan de kant gezet voor een jonge griet van 22 jaar. Ik wist niet wat me overkwam, dacht dat het allemaal wel goed zat tussen ons. Was echt even mijn trots kwijt, maar gelukkig heb ik mijn schouders eronder kunnen zetten met steun van een hele goede vriendin, en heb mezelf weer hervonden. Nu met opgeheven hoofd, en schouders, ben ik op zoek naar om te beginnen een leuke vriend, waar ik een mooie toekomst mee op kan bouwen. Kan jij deze beldame een tweede kans geven? Dan hoor ik graag wat van je.Liefs Lara.
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Flevoland:


Verita (32)
Dronten

Henk (62)
Almere Haven

DaDaphne (43)
Lelystad

alwin (29)
Tollebeek

Manuela (31)
Almere Haven

Annemarie (23)
Emmeloord

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.