WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Lizzy19

Naam: Lizzy19
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats: Rosmalen (Noord-Brabant)

 

Halloo, ik ben Lizzy en ben woonachtig op kamers in Rosmalen. Oorspronkelijk kom ik uit Maastricht, waar mijn ouders nog wonen, maar vond hier de ideale studie plek. Het lijkt me leuk om nieuwe en gezellige mensen te ontmoeten, vandaar mijn oproepje. Wie weet komt de ware wel voorbij en die zou ik anders zo maar mis lopen toch. Lijkt het jou ook wel iets omsamen met mij op pad te gaan en leuke dingen te ondernemen, dan wil ik graag kennis met je maken.Liefs Lizzy
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Brabant:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.