WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Maartje24

Naam: Maartje24
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Zutphen (Gelderland)

 

Ik ben een drukke meid. Ik heb altijd wel wat op mijn agenda staan. De activiteiten lopen erg uiteen. Ik hou ervan om in beweging te blijven dus ik sport regelmatig. Ik heb sinds kort een puppy dus het sporten bestaat nu veel uit wandelen. In mijn vrije tijd ga ik graag met het mooie weer op een terrasje zitten met vrienden. Ik hou er ook van om naar de bios te gaan of andere uitjes zoals de dierentuin en pretparken. Maar af en toe heb ik er ook avonden tussen zitten dat ik lekker op de bank zit met de hond op schoot en een wijntje erbij. Ik ben op zoek naar iemand die mijn leven kan aanvullen.Die samen met mij dingen willen ondernemen. Wie kan mij bijhouden?Groetjes Maartje
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Gelderland:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.