WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Milou23

Naam: Milou23
Leeftijd: 23 jaar
Woonplaats: Bleiswijk (Zuid-Holland)

 

Hoi hoi, ik ben dus Milou en ik ben 23 jaar. Werk in een cafè en ik heb veel vriendinnen. Ik vind het leuk om te stappen en af en toe naar een feestje te gaan maar ik vind shoppen erg leuk en op vakantie gaan natuurlijk! Ik kom uit Bleiswijk en ik ben op zoek. Wat ik zoek weet ik alleen nog niet. In eerste instantie vriendschap en als het klikt dan hoop ik wel op meer. Maar eerst elkaar eens aftasten, leren kennen en dan zien we wel wat ervan komt, toch? 1 Ding weet ik wel heel zeker, ik zoek geen player maar iemand die echt serieus is en echt voor een toekomst wilt gaan. Liefs en tot snel, Milou
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


Marly (27)
Dordrecht

Salima32 (32)
Noordwijk

Bram (46)
Gorinchem

Joan (25)
Zwijndrecht

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.