WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

ModelLieve

Naam: ModelLieve
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Groningen (Groningen)

 

Ik ben even aan het denken hoe ik hier moet beginnen, want dat vind ik best een beetje moeilijk! Maar ik ga het gewoon proberen: ik, Lieve 22 jaar en model, zoekt een leuke man die als hobby fotograaf is. Aangezien ik model ben en ook graag fotografeer, zou het mij leuk lijken om een man in mijn leven te krijgen, die mijn hobby snapt en net zo enthousiast erover is. Hoop dan ook dat je het liefst een relatie zoekt, want dat zoek ik ook en ik wil niks met een mannelijk model beginnen, want die vinden alleen zichzelf maar mooi en daar kan je het dan mee doen. Ik wil meer en jij ook?
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Groningen:


Ferry (34)
Grijpskerk

Feestbeest (25)
Groningen

Rolinda (30)
Winschoten

Saskia36 (36)
Appingedam

jorit (23)
Veendam

Allianne (29)
Eemshaven

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.