WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Patriesje

Naam: Patriesje
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Lisse (Zuid-Holland)

 

Hoi hoi, ik zoek een leuke man die net zo als mij, recht heeft op de liefde maar deze niet kan vinden. Ik ben al lang alleen, want ik heb nog nooit een vriendje gehad. Ik heb aandacht genoeg, maar het waren niet de juiste voor mij. Ik ben dus een leek in alles en vind het nu ook best wel eng! Maar ooit moet de eerste liefde toch komen? Als ik het dan niet zo kan vinden, dan maar proberen of het lukt via een advertentie. Ik ben een leuke meid ( denk ik dan ) van 21 jaar en kom uit Lisse. Wat ik in een man zoek? Dat is moeilijk te zeggen, maar voor mij is de klik het meest belangrijke wat er is. Voor jou ook? Groetjes patricia
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


Lizette (33)
Rotterdam

Jorien (55)
Rotterdam

Daphnie (34)
Waddinxveen

Pauline (21)
Den Haag

Carola (19)
Rijnsburg

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.