WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Pimpernel

Naam: Pimpernel
Leeftijd: 60 jaar
Woonplaats: Venlo (Limburg)

 

Mijn naam is natuurlijk niet Pimpernel, maar dat vermoedde je zeker al en ben je nieuwsgierig hoe ik echt heet, leer mij dan kennen, want eigenlijk wil ik niet op zoek naar een partner. Het liefst zou ik willen dat hij uit de lucht komt vallen maar ik realiseer mij dat ik de hemel een beetje moet helpen. Een leuke (vaste) relatie is wat ik uiteindelijk zou willen en neem aan jij ook als je al zover gelezen hebt!Ik Ben een ondernemende spontane en gevoelige vrouw, met een liefdevolle positieve instelling . Heb een brede interesse in alles wat groeit en bloeit , en wat er in de wereld gebeurt . Mag graag iets in de natuur ondernemen , fietsen , korte of lange wandelingen maken . Maar ook graag 1 à 2 keer in het jaar met vakantie gaan. Andere landen ,vreemde culturen, oude stadjes bekijken of een dag heerlijk bij het zwembad met een hapje en een drankje . Maar.... Nederland is ook mooi ! Doe jij dat ook graag of sta jij open om samen met mij dit te ontdekken, want laten we eerlijk zijn....met z'n tweeën iets ondernemen is toch veel leuker
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Limburg:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.